7ο Τουρνουά Μπιλότας 2015

αριθμός φωτογραφιών: 37 || τελευταία ανανέωση: 06/03/2015 11:40:26

Μας τελείωσε και αυτό! Για 7η χρονιά ο Σύλλογος Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου φιλοξένησε το Τουρνουά Μπιλότας, μια παράδοση που έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό.

κείμενο: Μανώλης Ζωγραφάκης
φωτογραφίες: Μανώλης Δημελλάς


Το αποδεικνύει η ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή ατόμων που έρχονται από άλλα χωριά της Καρπάθου για να παίξουν.

Η καθιερωμένη καθυστέρηση πάντως του φετινού τουρνουά είχε σοβαρή αιτία και αυτή ήταν η τυχαία ή προκαθορισμένη επιλογή συμπαίκτη. Μετά από συζητήσεις, η ανάταση των χεριών έγειρε την πλάστιγγα στην επιλογή του εκάστοτε παίκτη. Έτσι η συνέχεια δόθηκε με την κλήρωση για τις 15 ομάδες. Νικητές, για δεύτερη μάλιστα συνεχή χρονιά, ήταν ο Εμπεδοκλής Υψηλάντης και ο Νίκος Μοσχονάς, με καταγωγή από το Μεσοχώρι. Οι Defending Champions, όπως εύστοχα φάνηκε στην πορεία, επικράτησαν με 2-1 των συντοπιτών τους Μιχάλη Χαροκόπου και Μάνου Νοταρά.

Το φετινό δώρο, που διεκδίκησαν τόσο οι παίκτες όσο και οι υπόλοιποι φίλοι που ήρθαν την Κυριακή στο Σύλλογο, το κέρδισε ο Γιώργος Ιωαννίδης. Πριν τους ημιτελικούς αγώνες όλοι μας φάγαμε και ήπιαμε, παίρνοντας μερικές ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια, είτε εντός είτε εκτός του τουρνουά.

Οι ευχαριστίες μας για φέτος πάνε για μία ακόμα φορά στο κατάστημα Memento και τον χορηγό Μηνά Βασ. Διακομιχάλη που μας χάρισε τις δωροεπιταγές πρωταθλητών και δευτεραθλητών. Ευχαριστούμε επίσης τον Τάσο Κουτσό για τη χορηγία των όμορφων πιάτων για τους παίκτες του τελικού. Μην ξεχάσουμε και τη φετινή συνδρομή του Νίκου Βιτωρούλη στις γευστικότατες σαλάτες, καθώς και την ευγενική παραχώρηση της εντυπωσιακής φωτογραφίας των φετινών αγώνων από την Καλλιόπη Μαλλόφτη. Μέχρι την επόμένη χρονιά λοιπόν, ραντεβού στα καφενεία!

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες, Αρχειακό υλικό, Άλμπουμ

περισσότερες φωτογραφίες