19/8/2011 - Οι συγχωριανοί αναφέρθηκαν...

τελευταία ανανέωση: 23/08/2011 14:04:34, κατηγορία: Νέα

Ανοικτή Συνεδρίαση Συλλόγων Μενετών στο Εκκλησιαστικό Μέγαρο την Παρασκεύη 19 Αυγούστου 2011. Οι συγχωριανοί μας αναφέρθηκαν σε 5 κατηγορίες θεμάτων.
  1. Άμεσα ζητήματα καθημερινότητας του χωριού μας.
    • Δημιουργία παιδικής χαράς.
    • Θέματα καθαριότητας, αποκομιδής απορριμμάτων, ασφάλειας σε δημόσιους χώρους (αποκατάσταση φθοράς στα σύρματα του γηπέδου μπάσκετ) και οδηγικής συμπεριφοράς.
    • Διερεύνηση παραχώρησης των αιθουσών του δημοτικού σχολείου.
  2. Θέματα προβολής και επικοινωνίας.
    • Συντονισμός δράσεων για την καλύτερη προβολή του τόπου μας.
    • Ενημέρωση των συγχωριανών μας στα θέματα δικαιοδοσίας του δήμου και δυναμική απο κοινού διεκδίκηση των αιτημάτων μας.
  3. Ήθη, έθιμα, πολιτισμός.
    • Δημιουργία βιβλιοθήκης , αίτημα για παραχώρηση βιβλίων απο την αίθουσα της κοινότητας.
    • Συντονισμός δράσεων για την μετάδοση γνώσεων και την εκμάθηση συλλογής-παρασκευής τοπικών προιόντων, ειδών λαικής τέχνης κτλ με σκοπό την δημιουργία συνεταιρισμού στο μέλλον.
    • Επείγον αίτημα ήταν η επαναλειτουργία χοροδιδασκαλίου  τόσο στο χωριό όσο και στο Μενετιάτικο σπίτι στον Πειραία.
  4. Μουσείο
  5. Το θέμα του μουσείου, το οποίο ανήκει στο δήμο, και το οποίο λόγω αδυναμίας αυτού  για την επαναλειτουργία του, την φετινή χρονιά λειτούργησε χάρη στην δωρεά του Εξωραιστικού Συλλόγου.Αποτελεί πάγιο αίτημα των συγχωριανών μας ώστε να εξακολουθήσει να αποτελεί την κύρια πηγή πολιτιστικής και τουριστικής προβολής του χωριού μας.Υπήρξε αίτημα για την παραχώρηση εκμετάλλευσης για την περαιτέρω αξιοποίησης του, απο τον δήμο στον Εξωραιστικό Σύλλογο.
  6. Αθλητικές δραστηριότηρες.
  7. Δημιουργία Αθλητικού Συλλόγου, με σκοπό την αθλητική δραστηριοποίηση καθόλην την διάρκεια της χρονιάς.Π.χ προπονήσεις για τα παιδιά, τουρνουά παλαίμαχων κτλ.Υπήρξε αίτημα  για την παραχώρηση εκμετάλευσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου απο τον δήμο στον υπο σύσταση αθλητικό σύλλογο.

Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να πετύχουμε ΤΟ καλύτερο...

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΝΕΤΙΑΤΩΝ
ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΝΕΤΩΝ

Άρθρα

Νέα, Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες, Αθλητικά, Κοινωνικά

Βασιλόπιτα 2024
Το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Lazaro Restaurant 1971», η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής. Βασιλόπιτα 2024
τελευταία ανανέωση: 14/02/2024 15:46:48, κατηγορία: Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Κοπής Βασιλόπιτας του 2023
H Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου «Η Κοίμησις της Θεοτόκου» έχουν τη χαρά να προσκαλέσουν τα μέλη, τους συμπατριώτες και τους φίλους της Καρπάθου στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του 2023. Πρόσκληση Κοπής Βασιλόπιτας του 2023
τελευταία ανανέωση: 11/01/2023 13:12:12, κατηγορία: Εκδηλώσεις

Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στα γραφεία του Συλλόγου μας «Η Κοίμησις της Θεοτόκου» (Ζέας 9) και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
τελευταία ανανέωση: 10/11/2022 12:35:18, κατηγορία: Ανακοινώσεις

περισσότερα άρθρα