Το έθιμο των εφτά στο βιβλίο της Α γυμνασίου

τελευταία ανανέωση: 14/09/2012 07:00:47, κατηγορία: Νέα

Είναι σπουδαίο γεγονός για τον τόπο μας, την Κάρπαθο, ένα τραγούδι από το βιβλίο του δικού μας, του σπουδαίου Γ.Μ. Γεωργίου, από τα "Καρπαθιακά", επιλέχθηκε και υπάρχει σαν μάθημα!
Είναι το νανούρισμα,  η μαντινάδα για το έθιμο των "εφτά".

Φυσικά είναι η δικιά μας, η συντοπίτισσα κα Σοφία Χατζηδημητρίου, που είναι μία εκ των τριών συγγραφέων, επιμελητών για την  έκδοση του βιβλίου των νέων Ελληνικών,  της Α΄ Γυμνασίου, η οποία τιμά τον τόπο της, όλους εμάς,  με ετούτο τον ιδιαίτερο, ξεχωριστό τρόπο.

Την ευχαριστούμε για την σπουδαία πράξη της, ετούτες τις δύσκολες ημέρες  έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη την τόνωση του ηθικού μας.

Ακολουθεί link/σύνδεσμος από την διαδυκτιακή μορφή του βιβλίου από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας:

Άρθρα

Νέα, Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες, Αθλητικά, Κοινωνικά

Πρόσκληση για τον Παγκαρπαθιακό Πανηγυρικό Εορτασμό της Απελευθέρωσης της Καρπάθου.
Πρόσκληση για τον Παγκαρπαθιακό Πανηγυρικό Εορτασμό της Απελευθέρωσης της Καρπάθου. Πρόσκληση για τον Παγκαρπαθιακό Πανηγυρικό Εορτασμό της Απελευθέρωσης της Καρπάθου.
τελευταία ανανέωση: 19/09/2016 18:48:39, κατηγορία: Εκδηλώσεις

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ
Πρόσκληση του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου "Η Κοίμησις της Θεοτόκου" σε μουσικοχορευτική βραδιά στα Πηγάδια Καρπάθου. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ
τελευταία ανανέωση: 08/07/2016 11:55:55, κατηγορία: Εκδηλώσεις

Συγχαρητήρια στον Παντζιτζιφιακό - Κάρπαθος
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου <<Η Κοίμησις της Θεοτόκου>> συγχαίρει την ομάδα του Παντζιτζιφιακού Καρπάθου για την άνοδο της στην Α' Κατηγορία Ε.Π.Σ. Πειραιά. Συγχαρητήρια στον Παντζιτζιφιακό - Κάρπαθος
τελευταία ανανέωση: 19/04/2016 17:02:13, κατηγορία: Αθλητικά

περισσότερα άρθρα