Βασιλόπιτα 2024

τελευταία ανανέωση: 14/02/2024 15:46:48, κατηγορία: Ανακοινώσεις

Το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Lazaro Restaurant 1971», η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής.
Το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Lazaro Restaurant 1971», η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Μηνάς Αλ.  Αλεξιάδης, ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ, ο Δημοσθένης Δασκαλάκης, Καθηγητής ΕΚΠΑ, ο Αλέξανδρος Καμαράτος, Αντιδήμαρχος Πειραιά, Διευθυντής Τζανείου Νοσοκομείου, ο Νικόλαος Καλής, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μενετών Καρπάθου, ο Γεώργιος Ιωαννίδης, Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μενετών Καρπάθου, ο Ιωάννης Καραϊτιανός, Πρόεδρος  του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων, Παναγιώτα Εμμανουηλίδη-Σακελλαρίδη, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αρκασιωτών Αττικής, Παναγιώτα Νικητιάδη, Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσοχωριτών Αττικής, η Καλλιρρόη Γεωργίου – Μανωλάκη, εκδότρια της εφημερίδας “ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ και ο Ιωάννης Διακονής, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου «η 5η Οκτωβρίου 1944» Μόντρεαλ Καναδά.

Επειδή δεν μπόρεσαν να παραστούν, απέστειλαν το χαιρετισμό τους γραπτώς, ο Υπουργός Εξωτερικών και Καθηγητής ΕΚΠΑ Γεώργιος Γεραπετρίτης ο Βουλευτής και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μάνος Κόνσολας και ο Βουλευτής Πειραιώς και Νήσων Κωνσταντίνος Κατσαφάδος.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής Ειρήνη Μαρή, ευχαριστώντας τα μέλη του συλλόγου για την αθρόα προσέλευσή τους, την αγάπη και τη στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο και τους ευχήθηκε ο Νέος Χρόνος 2024 να είναι γεμάτος με Υγεία, Προόδους και Ειρήνη.

Στη συνέχεια, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Φωτεινή Χαλκιά, εκφώνησε τους επιτυχοντες και όλα τα μέλη του Δ.Σ. απένειμαν τιμητικά διπλώματα στους συγχωριανούς μας που εισήχθησαν στα ΑΕΙ της χώρας ή έλαβαν το πτυχίο τους από αυτά, τα έτη 2022 και 2023.
Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Μιχάλη Λιτό. Την Βασιλόπιτα προσέφερε η Λίτσα Διακονή, μέλος του Δ.Σ..

Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν το Σύλλογο για την όμορφη βραδιά και δήλωσαν παρόντες σε κάθε εκδήλωσή μας για τη συνέχιση του έργου μας.

Καλή Χρονιά!

Άρθρα

Νέα, Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες, Αθλητικά, Κοινωνικά

Βασιλόπιτα 2024
Το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Lazaro Restaurant 1971», η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής. Βασιλόπιτα 2024
τελευταία ανανέωση: 14/02/2024 15:46:48, κατηγορία: Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Κοπής Βασιλόπιτας του 2023
H Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου «Η Κοίμησις της Θεοτόκου» έχουν τη χαρά να προσκαλέσουν τα μέλη, τους συμπατριώτες και τους φίλους της Καρπάθου στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του 2023. Πρόσκληση Κοπής Βασιλόπιτας του 2023
τελευταία ανανέωση: 11/01/2023 13:12:12, κατηγορία: Εκδηλώσεις

Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στα γραφεία του Συλλόγου μας «Η Κοίμησις της Θεοτόκου» (Ζέας 9) και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
τελευταία ανανέωση: 10/11/2022 12:35:18, κατηγορία: Ανακοινώσεις

περισσότερα άρθρα