Ανακοίνωση προς Σ.Α.Κ.

τελευταία ανανέωση: 03/10/2017 19:16:10, κατηγορία: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση προς τον Σύλλογο Απανταχού Καρπαθίων.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕΝΕΤΙΑΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
"Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ"
ΖΕΑΣ 9 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ info@menetes.org


HTML5 Icon

Πειραιάς, 3 Οκτωβρίου 2017

Προς τον Σύλλογο Απανταχού Καρπαθίων,

Με ικανοποίηση είδαμε σήμερα να επαναπροωθείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόσκληση του ΣΑΚ για την Ετήσια Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με την οποία η επαναληπτική διαδικασία σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί όχι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωνε η πρώτη πρόσκληση, αλλά το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Στην ενλόγω πρόσκληση "εφιστάται" η προσοχή στην αλλαγή ημέρας και ώρας λόγω της αναγγελίας του  Εορτασμού από τον Σύλλογο των Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου της 5ης Οκτωβρίου».

Η απόφαση αυτή του ΣΑΚ συνιστά ασφαλώς μια ενωτική κίνηση την οποία θερμά χαιρετίζουμε.

Για λόγους ωστόσο υπηρέτησης της αλήθειας και μόνο οφείλουμε να σημειώσουμε τα εξής: 

1. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η επισήμανση του ΣΑΚ ότι η πρόσκληση του εορτασμού της 5ης Οκτωβρίου 1944 από το Σύλλογο Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου «ανακοινώθηκε μετά την αποστολή της Πρόσκλησης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων», όπως με έντονη γραφή σημειώνεται.

2. Η αλήθεια είναι ότι η αναγγελία του Εορτασμού της 5ης Οκτωβρίου και η σχετική πρόσκληση έγινε από την ιστοσελίδα της «Καρπαθιακής» την 16η Σεπτεμβρίου 2017, δύο ημέρες νωρίτερα από την πρόσκληση του ΣΑΚ, η οποία έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου.

3. Την ίδια μάλιστα ημέρα, στις 16 Σεπτεμβρίου, η συγχωριανή μας και μέλος του ΔΣ του ΣΑΚ, Πόπη Χατζηδάκη, προέβη σε ανα-κοινοποίηση της πρόσκλησης του Συλλόγου μας.

 

Πρόκειται ασφαλώς για μια εκ παραδρομής επισήμανση του ΣΑΚ, η οποία δεν ακυρώνει την ωραία πρωτοβουλία του να αφεθεί ελεύθερη η 8η Οκτωβρίου, ώστε μαζί με όλους τους  συμπατριώτες μας να συνεορτάσουμε τη τοπική εθνική μας εορτή.

 

Σας περιμένουμε όλους με πατριωτικό ενθουσιασμό! 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου

Άρθρα

Νέα, Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες, Αθλητικά, Κοινωνικά

Ευχαριστήριο - Ευχές από τον Σύλλογο Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου
Ευχαριστήριο - Ευχές απο τον Σύλλογο Απανταχού Μενετιατων Καρπάθου. Ευχαριστήριο - Ευχές από τον Σύλλογο Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου
τελευταία ανανέωση: 23/12/2019 12:36:59, κατηγορία: Δραστηριότητες

Πρόσκληση Κοπής Βασιλόπιτας του 2020
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Αττικής «Η Κοίμησις της Θεοτόκου» έχουν τη χαρά να προσκαλέσουν τα μέλη, τους συμπατριώτες και τους φίλους της Καρπάθου στην καθιερωμένη εκδήλωση για τη κοπή της Βασιλόπιτας του 2020. Πρόσκληση Κοπής Βασιλόπιτας του 2020
τελευταία ανανέωση: 02/12/2019 16:35:34, κατηγορία: Εκδηλώσεις

Πρόσκληση σε Τσάι
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έχουν τη χαρά να προσκαλέσουν τις κυρίες και δεσποινίδες του Συλλόγους μας, αλλά και όλες τις συμπατριώτισσες και φίλες μας σε ένα εορταστικό απόγευμα με «τσάι και συμπάθεια», μέσα στο κλίμα αγάπης που φέρνει το μήνυμα των Χριστουγέννων. Πρόσκληση σε Τσάι
τελευταία ανανέωση: 28/11/2019 17:09:04, κατηγορία: Εκδηλώσεις

περισσότερα άρθρα