Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας.

τελευταία ανανέωση: 26/01/2017 20:32:37, κατηγορία: Εκδηλώσεις

Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017, ώρα 5.00 μμ. έγινε στο κτήριο του Συλλόγου μας η καθιερωμένη εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας .
Η ανακαινισμένη και γιορτινά στολισμένη αίθουσα υποδέχτηκε του 200 περίπου χωριανούς, φίλους και επίσημους προσκεκλημένους σε μια γιορτή κατά γενική ομολογία μοναδική σε οργάνωση και ανταπόκριση. 
Μετά το καλωσόρισμα της Προέδρου, Ειρήνης Μαρή –Κοσμά, όλα τα μέλη του Δ.Σ τραγούδησαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, κεντρικό μήνυμα των οποίων ήταν οι δεσμοί αγάπης και αλληλεγγύης που σφυρηλατεί το χωριό μας. 
Ακολούθησε η επίδοση επαίνων στους νέους και τις νέες μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και στη συνέχεια το μέλος του Συμβουλίου μας, Σοφία Χατζηδημητρίου Παράσχου απήγγειλε το ποίημα της με τίτλο «Μενετές». 
Η κοπή της πίτας –προσφορά της οικογένειας Χαλκιά εις μνήμη του αείμνηστου Ηλία Χαλκιά-  ανέδειξε τυχερή της χρονιάς την Πρόεδρο του Συλλόγου Πυλιατών κ. Μαρία Γουλιάρα και από τα παιδιά το μικρό Νικόλαο Κατωγυρίτη. 
Ακολουθησε πλουσιο τραπέζι με παραδοσιακό φαγητό, το οποίο αφιλοκερδώς ετοίμασε ο μοναδικός Μιχάλης Χατζαντώνης, ορεκτικά σαλάτες κρασί και βεβαίως γλυκά που προσέφεραν οι γονείς των επιτυχόντων παιδιών και μέλη του Συλλόγου μας.  
Την εκδήλωσή μας τίμησαν: Ο Βουλευτής κ. Κατσαφάδος, οι πανεπιστημιακοί καθηγητές κ. Μηνάς Αλ. Αλεξιάδης και Μανόλης Πικουλής, η επίτιμη Πρόεδρος της Σωματείου «Μελισσα» κ. Λίνα Χαραλαμποπούλου, η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Αικατερίνη Βουρεξάκη, ο Πρόεδρος των Απανταχού Καρπαθίων, κ. Ι.  Καραϊτιανός, οι Πρόεδροι των Καρπαθιακών Συλλογων Αρκασας, κ. Ειρήνη Προική,  Πυλών κ. Μαρία Γουλιαρα,  Όθους κ. Φραγκίσκη Σταυράκη, η αντιπρόεδρος των Πηγαδιωτών κ. Βδόξη Νικολαϊδη, η αντιπρόεδρος των Ολυμπιτών κ. Άννα Μαστρομιχάλη. 
Με πατριωτική συγκίνηση εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους του συμπατριώτες και φίλους που για μια ακόμη φορά τίμησαν το Σύλλογό μας και δικαίωσαν τις προσπάθειές μας. 
Ιδιαιτέρως τον κ. Βασίλειο Σακελλαρίδη για την προσφορά του κρέατος καθώς και τα Μέλη μας κ. Ματίνα Μπρα και Μανόλη Γεραπετρίτη για την προσφορά των δώρων που συνόδεψαν την κοπή της πίτας. 
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά και προκοπή! 
Η Παναγία των Μενετών να μας βοηθά όλους!

Άρθρα

Νέα, Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες, Αθλητικά, Κοινωνικά

Τριήμερη Εκδρομή Στην Καστοριά
Ο Σύλλογος Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στην Καστοριά απο 29/2/20 έως 02/03/20. Τριήμερη Εκδρομή Στην Καστοριά
τελευταία ανανέωση: 07/02/2020 18:43:23, κατηγορία: Δραστηριότητες

Ευχαριστήριο - Ευχές από τον Σύλλογο Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου
Ευχαριστήριο - Ευχές απο τον Σύλλογο Απανταχού Μενετιατων Καρπάθου. Ευχαριστήριο - Ευχές από τον Σύλλογο Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου
τελευταία ανανέωση: 23/12/2019 12:36:59, κατηγορία: Δραστηριότητες

Πρόσκληση Κοπής Βασιλόπιτας του 2020
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Αττικής «Η Κοίμησις της Θεοτόκου» έχουν τη χαρά να προσκαλέσουν τα μέλη, τους συμπατριώτες και τους φίλους της Καρπάθου στην καθιερωμένη εκδήλωση για τη κοπή της Βασιλόπιτας του 2020. Πρόσκληση Κοπής Βασιλόπιτας του 2020
τελευταία ανανέωση: 02/12/2019 16:35:34, κατηγορία: Εκδηλώσεις

περισσότερα άρθρα